У Львові вперше відзначать День курсанта. Програма

2377 0
В суботу, 24-го червня, у Національній академії сухопутних військ вперше відзначать День курсанта.
Фото: informator.news

Фото: informator.news

Відтепер День курсанта в академії сухопутних військ проводитимуть щороку напередодні Дня молоді, який святкується в останню неділю червня. Впровадили святкування для того, щоб вшанувати усіх курсантів, які обрали для себе професію захисника України. 

Програма святкування:

24.06.2017

09:00 Урочисте шикування: ритуал підняття Державного Прапора України та прапора Сухопутних військ; промова голови ради сержантів Академії; проходження курсантських підрозділів

09:20 Флешмоб із виконанням Маршу нової армії

10:00 Реконструкція бою за участю військово–історичної дружини «Чорна Галич» та показовий виступ курсантів академії з військово-прикладних видів спорту

11:00 Караоке на плацу, виступ військового оркестру, а також початок роботи волонтерського майданчика із плетінням маскувальної сітки, мистецького майданчика (малювання портретів курсантів та гостей), виїзних міні-кафе та екскурсії Академією.

12:00 Футбольний матч між командою Академії та ФК Карпати (юніори), а також  подолання гостями свята смуги перешкод.

16:00 – 20:00 Святковий концерт під час якого відбудеться дефіле за участю курсанток Академії. У концерті беруть участь рок-гурти «Штурм» та Navigator, співачки Софія Федина та Наталка Самсонова, виконавці Тарас Гаврик, Богдан Ковальчин із проекту «Пісні війни» та Віктор Винник, а також студія «Магарич», Сергій Притула і «Вар’яти-шоу», гурт «Друже музико» (м.Одеса).

25.06.2017

16:00 Концерт за участю Олега Скрипки і гурту «ВВ»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!