Політична реклама

У Львові вперше зіграють Урочисту месу Бетховена

884 0
В суботу, 7 червня, вперше у Львові прозвучить Missa Solemniсs – Урочиста меса Людвіга ван Бетховена, яка написана для симфонічного оркестру, органа, мішаного хору, а також чотирьох солістів.
Фото: ua.112.ua

Фото: ua.112.ua

Про це tvoemisto.tv повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Урочиста меса звучить майже півтори години, і є тим твором, у якому композиторський задум повністю виправдовує засоби, а музика перевершує будь-які очікування — Бетховен виявив тут себе у цілковитій величі майстра. Здавалося б гігантський твір слухач сприймає на одному диханні», - зазначили організатори.

Урочисту месу у Львівській обласній філармонії зіграє Академічний молодіжний симфонічний оркестр «INSO-Львів», Галицький камерний хор та солісти Надія Фесенко (сопрано), Мирослава Гаврилюк (мецо-сопрано), Сергій Бортник (тенор) і Роман Мороз (бас) під батутою австрійського диригента Ґеорґа Куґі.

Початок о 18:00. Ціна квитка: 50-150 грн.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!