Поліція Львова зловила таксиста з перевищеною нормою алкоголю в крові у 16 разів

2110 0
У присутності двох свідків чоловік пройшов перевірку на приладі Drager, який показав результат в 3,26 проміле.
фото: mk.depo.ua

фото: mk.depo.ua

Вчора, 23 липня, під час патрулювання на вулиці Шота Руставелі, екіпаж поліції виявив автомобіль таксі Opel Astra на іноземній реєстрації, який стояв з порушенням правил дорожнього руху. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Інспектори підійшли до водія та побачили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік розповів патрульним, що він зупинився, бо під час руху автомобіль зламався.

Читайте також: Як зробити наші дороги безпечними

Патрульні запропонували пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння, на що водій погодився. У присутності двох свідків чоловік пройшов перевірку на приладі Drager, який показав результат в 3,26 проміле. Це більш ніж в 16 разів перевищує допустиму норму. На чоловіка склали протокол за ст. 130 КУпАП.

Нагадаємо, що в місті триває кампанія «Безпечні дороги», спрямована на покращення ситуації з безпекою руху. #безпечні дороги – соціально-інформаційний проект медіа-хабу «Твоє Місто» за участі соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить» таПатрульної поліції Львівщини, спрямований на покращення ситуації з безпекою руху в місті Львові.

Заходи, що реалізовуються в межах проекту – серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, просвітницька кампанія в медіа, соціологічні дослідження, покращення інфраструктури міста, популяризація світловідбивних елементів, навчання школярів основам безпеки руху в школах Львова; тренінги та семінари з батьками учнів; соціальна візуальна реклама та пам’ятки, співпраця з храмами міста, інше.

Партнери кампанії –  група автомобільних компаній AriaGroup (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat), мережа магазинів Вухо.ком,LvivInternationalRotaryClub, радіо Львівська Хвиля.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!