У Львові впорядкували ще один внутрішній дворик. Фото

2348 0
У Львові завершили роботи з впорядкування внутрішнього двору будинку на вул. Кониського, 3-5. Про це поінформували в управлінні охорони історичного середовища ЛМР.
ілюстративне фото: urban-project.lviv.ua

ілюстративне фото: urban-project.lviv.ua

У дворі завершено основні роботи: проведено заміну мощення, висаджено декоративні кущі та багаторічні рослини, встановлено дерев’яні лавки для сидіння, відновлено підпірну стінку, яка оточує зелену зону посередині двору. Перед початком робіт тут замінили каналізаційну мережу.

Читайте також: Де у Львові впорядкують внутрішні дворики. Фото

Роботи проводили в рамках Програми облаштування внутрішніх дворів cпільного українсько-німецького проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) та Львівської міської ради. До кінця цього року в рамках Програми облаштування внутрішніх дворів заплановано завершити впорядкування ще  трьох дворів будинків: на вул. Газовій, 6, на вул. Лепкого, 7 – Шопена, 3 та на вул. Мулярській, 7.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!