Політична реклама

У Львові впорядкують назви зупинок

1458 0
Управління транспорту та зв'язку ЛМР розпочало роботу з актуалізації назв зупинок громадського транспорту.

Про це Твоє місто інформує прес-служба Львівської міськради.

«На першому етапі плануємо впорядкувати назви зупинок електротранспорту, потім зупинки автобусів, які не спільні з електротранспортом.

Пропонуємо небайдужим мешканцям надати пропозиції щодо назв зупинок. Просимо врахувати, що у більшості випадків зупинки все ж таки будуть мати назви вулиць для кращого орієнтування перш за все гостей міста. Як альтернативні, можливі назви зупинок за назвою найбільших центрів притягання пасажирів.

Чекаємо пропозицій по зупинках електротранспорту до 15 березня, по автобусних - до 30 березня», - зазначили в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР.

Пропозиції можна надсилати на e-mail: [email protected], залишати на сторінці управління у мережі фейсбук, чи звертатися за телефоном 261-55-90 - Сергій Журбенко або Богдан Лучків.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!