У Львові впорядкують ринок «Любінське сяйво»

5245 0
Ринок «Любінське сяйво», що на розі вул. Петлюри – Садової, планують впорядкувати і перетворити на комунальний.
фото: vi.ill.in.ua

фото: vi.ill.in.ua

За відповідну ухвалу під час засідання сесії Львівської міськради у четвер, 25 травня, проголосували 39 депутатів. Про це повідомляє zaxid.net.

Через ухвалу ТОВ «Торгова компанія «Інтермаркет» не має права користуватися земельною ділянкою площею 0,1042 га на вул. Петлюри (біля будинку №11) – вул. Садовій.

ЛМР також затвердила ЛКП «Агенція ресурсів» проект землеустрою на цю ділянку «для будівництва та обслуговування комунального ринку».

Читайте також: Львівський ринок «Верхній Шувар» перетворюють на торгово-розважальний комплекс. Візуалізація 

Ділянку орендувало ТОВ «Торгова компанія «Інтермаркет» і мало збудувати там торгово-ринковий комплекс «Новий». Однак термін оренди завершився, а орендар був визнаний банкрутом.

Оформить право користування ділянкою і розпочне впорядкування ринку ЛКП «Агенція ресурсів».

Директорка юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич завпенила, що підприємців з ринку не виселятимуть: «Будемо зустрічатися з підприємцями і підписувати з ними необхідні угоди».

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!