У Львові впорядкують територію біля музею «Русалки Дністрової»

2030 0
Кошторисна вартість робіт становитиме близько 164 тис. гривень.
фото: львівський портал

фото: львівський портал

Сьогодні, 6 березня, виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення про те, щоби надати функції замовника Галицькій райадміністрації на проведення робіт з благоустрою біля музею «Русалки Дністрової», що на вул. Коперника, 36.

Як повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, в майбутньому на цій території планують облаштувати новий простір для перебування львів’ян і гостей міста.

Читайте також: Чим задоволені і незадоволені львів'яни у благоустрої міста

«Це дуже важливе питання, бо мова йде про центральну частину міста. Саме тут зараз маємо намір виконати благоустрій, а в майбутньому облаштувати якісний громадський простір для мешканців», — каже він.

Кошторисна вартість робіт становитиме близько 164 тис. гривень. У межах робіт мають законсервувати розкопки, які провели кілька років тому.
 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!