У Львові зменшать навантаження туристичного транспорту на центр міста

4048 0
У пішохідній зоні центру Львова хочуть обмежити рух кінних карет та “Чудо-потягів”.
Фото: chudotour.com

Фото: chudotour.com

19 грудня на засіданні у Львівській міській раді було озвучено пропозицію обмежити в’їзд туристично-атракційних транспортних засобів у пішохідну зону на проспекті Свободи. У вихідні та святкові дні проспект є пішохідною зоною, проте в’їзд та пересування кінних карет, “Чудо-потягів” та іншого можливого розважального транспорту ніяк не врегульовані, інформує ZAXID.NET. 

Як зазначають у чиновники, питання стосовно проспекту Свободи вирішується у рамках зменшення туристичного навантаження на історичну частину міста в цілому. 5 грудня був прийнятий документ, який регулює в’їзд транспорту в пішохідну зону навколо площі Ринок. А до кінця лютого наступного року планується вирішити, який транспорт та яка його кількість зможе в’їжджати у пішохідну зону навколо проспекту.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!