У Львові все літо діятимуть безкоштовні табори. Перелік

5633 0
Табори езкоштовно працюватимуть у всіх районах Львова.
Фото: Kalinovskiy, Depositphotos

Фото: Kalinovskiy, Depositphotos

У Львові розпочали роботу пришкільні та позашкільні табори для дітей. Усі вони безкоштовні та проводитимуться у режимі прогулянкових груп, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Без рушників та м'яких іграшок. З'явилися нові правила для перебування дітей у літніх таборах

Діятимуть у Львові й позаміські табори для дітей пільгових груп. Проте, через карантинні обмеження кількість місць є обмежена.

Табори цього року проводитимуть при Ліцеї №21, Львівській школі №71, НВК «ШЕЛ». Табори триватимуть приблизно 10 днів та відбуватимуться у режимі прогулянкових груп.

Читайте також: Небезпека навколо нас. Як захистити дітей від кишкових інфекцій

Крім цього, усі львівські діти можуть безкоштовно відвідувати табори при закладах позашкільної освіти, які також діють у режимі прогулянкових груп. Кожен заклад має свій план роботи. Табори діятимуть у всіх районах Львова на безкоштовній основі.

«До прикладу, на Погулянці є еколого-натуралістичний центр. Це є двотижневий такий курс, де діти можуть проводити своє дозвілля. Це й майстер-класи, екскурсії та цікаві квести», – каже керівниця управління освіти Львова Зоряна Довганик.

Читайте також: Короткозорість молодшає. Як дистанційне навчання вплинуло на зір дитини

За словами освітянки, у місті є також два позаміські табори, які створили для відпочинку дітей пільгових категорій. Це табори «Старт» у Коростові та «Ватра» у Гребеневі. Перебування там є безкоштовним, адже фінансується з міського бюджету. Цього року табори матимуть 3 зміни.

Щоб записати дитину у такий табір, потрібно подати заяву до адміністрації закладу, в якому навчається дитина. Першочергово путівки надаються дітям пільгових категорій: діти-сироти, напівсироти, діти позбавлені батьківського спілкування, а також діти учасників АТО-ООС, малозабезпечені, багатодітні.

Нагадаємо, У МОЗ видали постанову про протиепідемічні заходи в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку. Щоб потрапити до літнього табору, дитина має пройти медогляд і мати медичну довідку форми 079/о, видану не пізніше, ніж за 3 дні до заїзду. Детальніше ознайомитися із постановою можна за посиланням.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!