У Львові вшанували пам'ять загиблих захисників України. Фото

1386 0
Урочисті події відбувалися на Марсовому полі та на Алеї Слави Національної академії сухопутник військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.
фото христини процак

фото христини процак

У День захисника України у Львові вшанували українських військових на Марсовому полі та загиблих випускників Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на Алеї Слави цього військового навчального закладу. 

Алею Слави випускників Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного урочисто відкрили 23 серпня 2015 року. У центрі – національно-патріотична стела у формі класичної Колони Слави.

Ліворуч від Колони Слави встановили стилізовані обеліски із чорного лабрадориту, на яких вибито прізвища Героїв, що загинули за свободу, гідність і незалежність нашої держави. Праворуч – стилізовані обеліски із червоного граніту, на яких вигравіювано імена Героїв України, що продовжують віддано служити своїй державі та її народу.

Фото пресслужби ЛМР



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!