У Львові вшанують 31-ші роковини Чорнобильської катастрофи. Програма

1721 0
Сьогодні, 26-го квітня, минає 31-й рік з дня аварії на Чорнобильській атомній електростанції – однієї із наймасштабніших техногенних катастроф в історії людства. Підтримуючи осіб, які постраждали внаслідок аварії, та до 31-х роковин Чорнобильської катастрофи, у Львові організовують чимало різноманітних тематичних заходів.
фото: uapress.info

фото: uapress.info

Окрім виплати одноразової матеріальної допомоги, закупівлі путівок на оздоровлення постраждалим та забезпечення їх медикаментами, у школах, УДЮМКах та закладах культури проводять тематичні зустрічі, лекції, перегляди фільмів, виставки та години-реквієми. Також завтра відбудеться молебень та покладання квітів до «Пам’ятного знаку Героям і Жертвам Чорнобиля», інформують у прес-службі Львівської міської ради. 

Програма

Довідка.

На 1 квітня 2017 року на обліку в управлінні соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради перебуває 3 501 особа, що постраждала внаслідок аварії на ЧАЕС. З них: 903 особи, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, віднесені до 1 категорії (з них 688 ліквідаторів); 1287 осіб, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, віднесені до 2 категорії (з них 878 ліквідаторів); 436 осіб, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, віднесені до 3 категорії (з них 153 ліквідатори).

Опублікувала Марічка Мишок

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!