У Львові вшанують могили захисників України

2357 0
У Львові традиційно у перший день Зелених свят, у неділю, громада вшановує військові поховання на Янівському цвинтарі, а на другий день свят, у понеділок, на Личаківському цвинтарі.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

У Львові на Зелені свята вшанують могили захисників України на Янівському та Личаківському цвинтарях, повідмляє прес-служба ЛМР.

До спільнї молитви запрошують священиків, церковні хори, військових, молодь, усіх мешканців Львова.

Програма меморіальних заходів

27 травня, неділя

15:00 — Збір громадськості на Меморіалі УСС (Янівський цвинтар): панахида та запалення свічок на могилах Січових Стрільців, виступи громадських діячів та концертна програма, перехід та вшанування могил Володимира Робітницького, Ольги Басараб, Богдана-Ігоря Антонича, молитва на Меморіалі жертв політичних репресій.

28 травня, понеділок

15:00 — Збір громадськості на могилах УСС на Марсовому полі (Личаківський цвинтар): панахида та запалення свічок на могилах Січових Стрільців, перехід до могил жертв репресій та Меморіалу УПА на Марсовому полі, Поля почесних поховань на Личакові, Військового Меморіалу УСС та УГА, Поля почесних поховань Героїв АТО, молитва та виступи громадських діячів.

Контакти організаторів: Юрко Антоняк 050 370 66 32, [email protected]


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!