У Львові вшанують пам’ять полеглих у боях за Іловайськ. Як долучитися

1619 0
Свої роботи представить чотири фотографи, які були в Іловайську.
Фото: volyn.ua

Фото: volyn.ua

29 серпня у Львові, з 10:00 по 20:00, на проспекті Свободи перед пам’ятником Шевченку пройде документальна фотовиставка, присвячена пам'яті померлих в боях за Іловайськ. Про це повідомляють на сайті ВГО «Об’єднання добровольців».

Свої роботи представить чотири фотографи: Саша Глядєлов, Макс Дондюк, Макс Левін та Маркіян Лисейк, які були в Іловайську

О 16:00 відбудеться молитва та вшанування усіх, хто загинув на фронті.

Додамо, що 29 серпня чергова річниця з дня розстрілу українських військових які виходили з оточення «зеленим коридором».

Довідка

«Іловайський котел» — бойові дії поблизу міста Іловайськ Донецької області у серпні 2014 року. Тоді українські військові опинилися в оточені, після чого українські колони за домовленістю мали виходити з міста через гуманітарний коридор без зброї. Згідно з даними Національного військово-історичного музею, у тих боях полягло 368 українських військових, ще 180 вважають зниклими безвісти.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!