У Львові вшанують пам’ять жертв Голокосту. Програма

1431 0
Подія відбудеться за участю гостей з Німеччини, Австрії, Польщі та Ізраїлю.
Фото: Духовна велич Львова

Фото: Духовна велич Львова

У Львові вшанують пам’ять жертв Голокосту. Завтра, 19 липня, містом пройде «Хода пам’яті та життя». Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Програма

17:00 – хода вирушає від залізничної станції Клепарів, що на вул. Шевченка, 158, та йде біля муру колишнього Янівського табору (тепер Личаківська виправна колонія № 30);

17:45 – прибуття до урочища Піски;

18:00 – офіційна частина в урочищі Піски: зустріч учасників ходи з представниками єврейської спільноти Львова, України та Ізраїлю:

19:00 – завершення.

Читайте також: Центром Львова пройде молитовна хода. Маршрут

Подію організовує спільнота «Живий вогонь», що діє при римо-католицькій парафії Св. Антонія у Львові, спільно з Центром незалежних харизматичних християнських церков України. Також участь візьмуть гості з Німеччини, Австрії, Польщі та Ізраїлю. Організатори мають на меті пригадати події 1941−1945 років, зокрема масове знищення євреїв.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!