Політична реклама

У Львові вшанують річницю депортації кримських татар. Програма

2568 1
18 травня у світі вшановуватимуть 70-ту річницю депортації кримськотатарського народу, яка забрала життя майже половини корінного народу Криму. Останні події в Криму, коли Росія анексувала півострів, знову поставили під загрозу долю кримських татар.

Частина кримських татар знайшла притулок у Львові. Відтак, кримськотатарська громада міста Львова розробила план подій та запрошує львів’ян разом вшанувати пам'ять про цю трагічну сторінку в історії народу.

Як повідомляють організатори, вхід на всі заходи буде вільним.


Читайте також:
16 Травня, 2014 10:10
Рустем Аблятіф на жаль, більшість цих заходів немає нічого спільного з вшануванням пам'яти мучеників народу киримли. Вони більше притаманні якому-небудь фольклорному фестивалю, а не жалобним заходам. Не можна вевелитися на кістках! Це святотатством по відношенню до жертв Депортації 1944 року!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!