Політична реклама

У Львові встановлять контейнери для збору батарейок

1636 0
Гроші, які ЄС виділив Львову для утилізації відходів побутового електричного та електронного устаткування, уже розподілені. До кінця року в місті вже встановлять контейнери для відпрацьованих батарейок та закуплять і обладнають автомобілі для збору ртутних лампочок.

Першочерговими заходами буде закупівля двох вантажівок, які будуть спеціально обладнані і виконуватимуть роль приймальних пунктів та забезпечуватимуть транспортування ртутних лампочок до місця знешкодження, - розповів в.о. начальника управління екології та благоустрою департаменту містобудування Андрій Галушка.

Наразі вивчають ринок і будуть закуповувати 80 контейнерів для збору відпрацьованих батарейок, які планують виставити до кінця року, щоб розпочати збір.

Утилізацію лампочок розпочнуть вже з наступного року, після отримання відповідної ліцензії міністерства.

Нагадаємо, Львів отримав грант від ЄС на збір батарейок та утилізацію ртутних лампочок. Для цього планують закупити 80 контейнерів, 2 спеціальні автомобілі та установку для утилізації лампочок.

Джерело: Zaxid.net

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!