У Львові встановлять меморіальні таблиці Героєві Майдану та відомому хірургу

1944 0
Героєві «Небесної сотні» Юрію Вербицькому встановлять меморіальну таблицю на фасаді загальноосвітньої середньої школи №27 на вул. Свєнціцького, 15. Також меморіальну таблицю на фасаді будинку №4 на вул. Некрасова встановлять доктору медичних наук Михайлові Павловському.
Фото: tsn.ua, viv-redcross.at.ua

Фото: tsn.ua, viv-redcross.at.ua

Функції замовника на проектування, виготовлення та встановлення меморіальної таблиці Юрію Вербицькому покладено на Всеукраїнську молодіжну громадську організацію «Батьківщина молода», а Михайлові Павловському - на організаційний комітет з вшанування його пам’яті, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Юрій Вербицький (25 серпня 1963 Львів  — 21 або 22 січня 2014, біля с. Гнідин, Бориспільський район, Київська область) — сейсмолог, кандидат наук. Активіст Євромайдану, був викрадений 21 січня 2014 року і вбитий після катувань.

Михайло Павловський (15 листопада 1930 у місті Берестечко на Волині — 18 січня 2013, Львів) — український хірург, вчений у галузі медицини, доктор медичних наук (1971), дійсний член Національної академії медичних наук України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!