У Львові встановлять пам’ятник о. Івану Боско

2433 0
У неділю, 31 січня, на території салезіянського Молодіжного центру та Родинного дому «Покрова» (вул. Кривчицька, 19) відбудеться освячення пам'ятника святому Івану Боско.
Фото: donboscoyadgiri.org

Фото: donboscoyadgiri.org

Причиною святкувань є відзначення свята отця Івана Боско, засновника Салезіянського Згромадження, покровителя дітей та молоді. З цієї нагоди та на завершення Ювілейного року 200-річчя з Дня народження святого Івана Боско у неділю відбудуться святкування і освячення пам’ятника.

Постамент виготовлений з білого «каррарського мармуру» у Італії (м. Каррара) і подарований салезіяанській громаді УГКЦ. Висота - 2 м. 20 см., а вага - 1800 кг. Скульптурна композиція зображає по центу св. Івана Боско, а з боків - св. Домініка Савіо і бл. Лауру Вікунью, - повідомляє Духовна велич Львова.

Програма святкувань:

11.15 - Божественна Літургія в капличці св. Івана Боско, освячення пам'ятника;

13.00 - святковий обід;

14.30 - ігри та забави в спортзалі Молодіжного навчального центру;

16.00 - фільм про отця Боско;

17.00 - підвечірок на честь мами Маргарити.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!