На правах реклами

У Львові встановлять рекорд на найдовший радіоефір. Де послухати?

2470 0
Із нагоди 25-річчя Незалежності нашої держави найбільша західноукраїнська регіональна мережа «FM Галичина» має намір встановити рекорд України на найтриваліший радіомарафон двох ведучих у прямому ефірі.
фото: radiosantacruz.icrt.cu

фото: radiosantacruz.icrt.cu

Ведучі файного радіо проведуть прямий ефір протягом 66 годин у режимі нон-стоп. За встановленням рекорду спостерігатимуть мільйони слухачів та експерти Національного Реєстру Рекордів України, які після його завершення у прямому ефірі оголосять офіційний результат.

Організатори рекорду запрошуватимуть на ефір відомих виконавців, друзів та партнерів радіомережі. Рекорд вже підтримали такі відомі українські гурти та виконавці: Pianoбой, Rock-H, Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Світлана Тарабарова, «Без Обмежень», «МЕРІ», «Брати Гадюкіни», «Гайдамаки», Дзідзьо, Illaria, «Тартак», «Кому Вниз», «Mad Heads», Віктор Павлік, «Familia Perkalaba», «Піккардійська терція», Павло Табаков, Наталка Карпа, «ТіК», «Антитіла», Ліля Ваврін, «308», «Біла Вежа», Ейра, «Фіолет», Ірина Федишин, Назар Савко, Аркадій Войтюк, Ірина Доля, «Платина», Софія Федина, «Анна», «Веремій», Іван Ганзера, «daKooka», «Дзвони сонця», «Дикі Серцем», «Zapaska», «КАРНА», Олеся Киричук, Віталій Козловський, «Латур», Оксана Муха , Сестри Тельнюк, «Тріода» та інші.  

Під час встановлення рекорду буде вестись відеотрансляція зі студії. Відомі українські виконавці своєю присутністю долучаться до встановлення нового рекорду, а слухачі - матимуть змогу щогодини підтримати ведучих, і привітати Україну з Днем Незалежності у прямому ефірі. Радіоефір можна слухати на частотах «FM Галичина», за допомогою мобільного додатку, а також в Інтернеті.

Радіомарафон стартує 21 серпня 2016 року о 6:00. Завершення - 24 серпня 2016 року в 00:00. Рекорд буде присвячено 25-річчю Незалежності України.

Зазначимо, що на сьогодні національний рекорд України становить 65 годин і належить онлайн радіостанції Андрія Кузьменка «S.R.А.К.A.». Радіо «FM Галичина» також планує побити світовий рекорд двох радіоведучих у прямому ефірі, що встановило «Русское Радио «Россия», де ефір тривав 60 годин.

Читайте також: П'ять національних рекордів, встановлених у Львові


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!