У Львові встановлять рекорд України із масової руханки

2188 0
Львів’ян запрошують на масову руханку. У вівторок, 7 квітня, з нагоди Всесвітнього дня охорони здоров’я буде проведено флешмоб «Руханка», який має стати рекордним за кількістю людей, що одночасно займаються руханкою.

О 18 годині на площі перед пам’ятником Івану Франку відбудеться великий спортивний флеш-моб, на якому буде встановлюватися рекорд України з найбільшої кількості людей, які одночасно займаються руханкою. Перед цим відбудеться символічний марафон з площі Ринок до площі перед пам’ятником І. Франку. До участі в марафоні вже зголосилося близько сотні громадських діячів, артистів, спортсменів, які будуть бігти з прапором миру. Ця акція проходитиме одночасно у 22 містах України. Перед початком флеш-мобу діти-учасники флеш-мобу будуть випускати в небо голубів, як символ миру. Хореографом флеш-мобу виступить фіналіст проекту «Танцюють всі» та «Майданс 3» Вадим Лященко.

Координатор проекту у Львові – Місяйло Володимир, тел. 097-845-06-20, [email protected]


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!