На правах реклами

У Львові встановлять рекорд України «Найдовша хвоя»

1924 0
26-27 вересня у рамках фестиваль садівництва «Floria Фест», який традиційно проходить кожної весни та осені поблизу Львова, відбудеться реєстрація нового рекорду України «Найдовша хвоя». Поспостерігати за дійством запрошують усіх бажаючих.
фото: plants-club.ua

фото: plants-club.ua

На цьогорічному осінньому фестивалі буде представлено широкий вибір хвойних та листяних декоративних рослин, плодово-ягідних дерев та кущів, квітів та професійного садового інструменту. Родзинкою заходу стане реєстрація нового рекорду України «Найдовша хвоя». «Предметом рекорду буде Сосна жовта Пендула. Ми представимо відвідувачам для огляду кілька зразків сосни і визначимо рослину, у якої найдовша хвоя. Також на цьогорічному фестивалі працюватиме аніматор, який забавлятиме дітей, та відбудуться цікаві лекції з садівництва, а всі відвідувачі отримають у подарунок набір літератури про рослини», – розповів комерційний директор «Клубу Рослин» Назарій Зінько.

На відвідувачів «Floria Фест» також чекають професійні майстер-класи та консультації, розпродаж декоративних і плодово-ягідних рослин, розпродаж професійного садового інструменту та забави і розваги для дітей від професійного аніматора.

Фестиваль відбудеться 26-27 вересня у с. Підбірці, на вул. Спортивна, 8. Вхід – безкоштовний. Також покупці садового центру у період із 26 до 27 вересня 2015 року отримають знижку 25 % на всі товари.

Детальніше про фестиваль – за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!