Політична реклама

У Львові встановлять скульптуру, яка символізує добробут міста

1702 0
Завтра, 22 вересня Львову подарують сучасну скульптуру «Переможець». Її встановлять на території Музею ідей о 13.00 год. Про це повідомляє прес-центр міської ради.

На сторінці Фокус.ua, в соціальній мережі Facebook провели голосування в рамках шостого щорічного рейтингу міст України, яке проводить журнал «Фокус». 3899 користувачів проголосували за Львів, що принесло місту перемогу у голосуванні в номінації «найкраще місто для життя».

За словами автора, скульптура «Переможець» — сильна та органічна робота, яка символізує казковість та доброту. Залізна фігура людини немов тягнеться до неба– така поза виражає радість та емоційний порив.

Скульптура «Переможець» — вдалий приклад монументального скульптурного твору, виконаного у техніці зварки з штучно зіржавленого металу. Скульптура «Переможець» першопочатково створювалась з деталей, що залишились від великих робіт. Автор зіставляв масштаби, діаметри – поступово виходила сильна та органічна фігура, успіх надихав на продовження експериментів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!