У Львові встановлять станції для прибирання після собак

2939 0
До кінця жовтня у Львові з'являться перші станції для прибирання після собак. Це стало можливо завдяки тому, що ініціатива Dog-Friendly City виграла грант у Всеукраїнській екологічній програмі "Будуймо ЕКО Україну разом!", - повідомляється на Facebook сторінці Dog-Friendly City.

"Метою проекту є встановлення спеціальних станцій для прибирання за собаками на вулицях Львова та у зелених зонах, - розповідає Ольга Кирилович, одна із ініціаторів проекту. - Від звичайних смітників ці станції відрізнятимуться своєю конструкцією: бокс з пакетами для прибирання за собаками, інформаційна таблиця з інструкцією з використання пакетів, смітник".

Читайте також: Де у Львові можна вигулювати собак. Адреси

Організатори ініціативи запевняють, що такі станції спонукатимуть власників собак прибирати за своїми улюбленцями, покращить екологічну ситуацію в місті та загалом покращить ставлення городян до собак.

 

Зазначимо, що ініціатива Dog-Friendly City утворилася в рамках конкурсу молодіжних проектів Lviv Young Project від Львівської міської ради. Діяльність ініціативи спрямована на покращення добробуту домашніх собак у Львові, через облаштування вигульних і тренувальних майданчиків для собак, встановлення станцій з пакетами для прибирання за собаками і ведення інформаційної діяльність щодо обов'язковості ідентифікації домашніх тварин.

ТЕГИ: собаки

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!