Політична реклама

У Львові встановили дорожні знаки з підсвіткою

1496 0
З метою профілактики дорожньо-транспортних пригод, що стаються у темну пору доби, у Львові встановили 11 дорожніх знаків із флорисцентним обрамленням та світлодіодною підсвіткою.

У кожному районі міста вибрали по одному місці, де встановлено такі дорожні знаки, - повідомляє прес-слуєба Львівської міськради. Загалом встановлено 9 дорожніх знаків «Пішохідний перехід» та 2 «Інша небезпека».

У Шевченківському районі встановлені 2 дорожні знаки «Пішохідний перехід», що розташовані на перехресті вул. Липинського – пр. Чорновола.

Аварійно-небезпечні ділянки у місті Львові, де можна побачити такі знаки: вул. Під дубом-Пр. Чорновола; вул. Липинського – пр. Чорновола; вул. Наукова, 7а;30; вул. Стрийська – вул. Максимовича; вул. Пасічна – вул. Ярошинської; вул. Городоцька (за шляхопроводом у напрямку за місто). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!