У Львові встановили перші підземні контейнери для сміття. Фото

4736 1
Замість вулиці Словацького підземні контейнери для сміття розмістили навпроти ТЦ «Роксолана».
Фото: Назар Притула

Фото: Назар Притула

На площі Соборній у Львові встановили перші підземні контейнери для сміття. Про це повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.

Спершу контейнери планували розмістити на вулиці Словацького. Втім, у місці, де планували розмістити контейнери, виявили інженерні мережі ПАТ «Укртелеком» та «Львівобленерго». Тому їх встановлять на площі Соборній.

Читайте також: Шлях пляшки: куди потрапляє пластик, який сортують львів’яни

Згідно з попереднім рішенням виконавчого комітету, Галицька районна адміністрація разом із ТзОВ «Грінера Україна» власним коштом мають до 1 березня облаштувати контейнерний майданчик та встановити 4 підземні контейнери: для скляних відходів (3 куб. м), для вторинних відходів (папір, пластик, ПЕТ та метал) (4 куб. м) та 2 контейнери для змішаних відходів (5 куб. м). Контейнери привезли до Львова на початку листопада.

Нагадаємо, вперше підземні контейнери для сміття запропонували облаштувати у 2016 році. Цього року у відповіді на запит депутата ЛМР Сергія Іваха в міськраді повідомили, що загалом у центральній частині міста планують встановити 55 підземних таких контейнерів за дев'ятьма адресами.

Фото Назар Притула


Читайте також:
23 Грудня, 2018 14:49
666 ... і для чого оте "диво дивне" встановили ? ... для чого піднімати такий галас ? ... гроші лю[***] тишу ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!