Перший муніципальний велопрокат в Україні встановили у Львові

3931 0
Сьогодні у Львові фірма NextbikeUkraine / Некстбайк Україна встановила перший велопрокат на вул. Федьковича. На черзі ще чотири в різних локаціях міста
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Перший велопрокат встановили поблизу Технопарку на вул. Федьковича в рамках пілотного проекту «Львівський муніципальний прокат велосипедів», – повідомляється на facebook-сторінці компанії.

Львів став першим містом, де була встановлена перша система муніципального велопрокату. Найближчими днями такі ж прокати мають встановити на пл. Ринок, біля ЛНУ ім. І. Франка, НУ «Львівська Політехніка» та Аквапарку на вул. кн. Ольги.

Загалом заплановані роботи з встановлення та налагодження терміналів прокатного комплексу, велосипедів, підключення системи до платіжних шлюзів, опрацювання різноманітних режимів роботи, налагодження роботи кол-центру, запуск системи в тестовому режимі та інші супровідні роботи.

Читайте також: Перший муніципальний велопрокат у Львові: яким він буде?

Після реалізації першого етапу будівництва мережі муніципального прокату у Львові, в 2016 році розпочнеться наступний етап проекту та встановлення решти станцій, загальною кількістю 22 локації, та запуску мережі в повний режим роботи, що відбудеться на початку наступного сезону в період з 1 по 30 березня 2016 року, залежно від погодних умов.

Нагадаємо, такі велопрокати вже давно діють у Варшаві, Ризі та Лондоні.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!