У Львові встановили ще одну скульптуру пивовара. Фото

4230 0
На центральному залізничному вокзалі Львова встановлено скульптуру пивовара. Відтепер гостей міста зустрічає усміхнений 180-ти сантиметровий майстер пива із діжкою янтарного напою і табличкою у руках: «Вітаємо у місті Лева і пива Львівське».

Скульптуру встановили до 300-тої річниці Львівської пивоварні, котру відзначатимуть цьогоріч. Львівського броваря виготовив український митець Володимир Цисарик, добре відомий львів'янам скульптурами винахідників гасової лампи Яна Зега та Ігнасія Лукасевича, пам'ятником Пабло Пікассо та багатьма іншими роботами.

Читайте також: Сучасний Львів. Які пам’ятники спорудили у місті торік?

Варто зазначити, що це не перший бровар, який прикрашає пивну столицю України. У 2011 році до Дня міста Львівська пивоварня презентувала жителям бронзовий пам'ятник пивовара, у діжку якого вмонтовано діючий годинник.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!