У Львові встановили стовпці навпроти університету Франка

1975 0
Вчора, 19 червня, на тротуарі навпроти головного корпусу ЛНУ ім. Івана Франка, аби обмежити паркування, встановили стовпці.
Фото: zaxid.net

Фото: zaxid.net

За словами начальника відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарківа, стоврці планують поставити по всій вул. Університетській. Для цього демонтовують тимчасові вази, які поставили торік, інформує Zaxid.net

Орієнтовна вартість одного стовпця - 650 грн, виконані вони у французькому стилі.

100 стовпців такого зразка раніше встановили біля театру ім. Заньковецької, на вул. Лесі Українки, біля пам’ятника Данилу Галицькому, на перехресті Братів Рогатинців - Підвальна, вул.Галицької - Братів Рогатинців та вул. Галицької і Валової.

«У подальшому плануємо демонтовувати на просп. Свободи незручні для пішоходів півкулі і поперек тротуарів ставити стовпчики такого самого французького зразка, але на 40 см вищі, ніж ті, які встановлюємо біля ЛНУ», – розповів Микола Захарків.

Також, як інформувало tvoemisto.tv, стовпці у Львові встановили і на вул. Лепкого від Личаківського районного суду до наркодиспансеру. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!