У Львові втретє проведуть молодіжну сесію міської ради

1132 0
Молодь висуватиме ідеї проєктів на 2021 рік та голосуватиме за найцікавіші з них.
Фото: Work.ua

Фото: Work.ua

У Львові втретє проведуть молодіжну сесію Львівської міської ради. В цьому році молодіжну сесію організовують у партнерстві трьох інституцій: управління молодіжної політики, МолоДвіжЦентр.Львів та Студентської ради Львова, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Школярів та студентів Львівщини запрошують на безкоштовний онлайн-курс з діджитал-маркетингу

Молодіжна сесія є прототипом справжньої депутатської сесії. На ній молодь представлятиме своєрідні депутатські групи, які висуватимуть ідеї молодіжних проєктів на 2021 рік та голосуватиме за найцікавіші з них.

Сесія відбудеться 17 листопада у онлайн форматі, а заявку можна подати сюди.

За словами керівника управління молодіжної політики Олександра Николяка, на молодіжні сесії запрошують молодь, яка впливає на розробку та впровадження молодіжних програм і молодіжних політик у Львові, а також контроль та оцінку цих політик разом з виконавцями.

Читайте також: Компанія Facebook залучатиме викладачів та студентів УКУ до спільних проєктів

Після молодіжної сесії ідеї найкращих проєктів увійдуть в офіційний документ, який розглядатимуть в управлінні молодіжної політики та у МолоДвіжЦентр.Львів для реалізації.

«Мета молодіжної сесії міської ради – підняти рівень участі та залучення молоді в суспільному житті міста, продемонструвати, що голос молоді у Львові чують, розуміють, прислухаються. Зважаючи на посилення карантинних норм та зростання кількості інфікованих осіб сесія відбудеться у Zoom-форматі», – каже директор мережі молодіжних просторів ТВОРИ Олег Малець.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!