Вулицю Конюшинну у Львові планують продовжити до кільцевої дороги

3607 0
Цього року розпочнуть реконструкцію вулиці Конюшинної на ділянці від вул. Збиральної до П’ясецького.
Фото: Google Maps, вул. Конюшинна

Фото: Google Maps, вул. Конюшинна

Цього року у Львові планують розпочати реконструкцію вулиці Конюшинної на ділянці від вулиці Збиральної до П’ясецького, а в подальшому сполучити її з кільцевою дорогою. Про це повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець.

Читайте також: У Львові закрили на ремонт вулиці Курмановича

«Уже є готовий проєкт реконструкції вулиці Конюшинної. Ми зробили на ній акцент, бо це промислова зона, яка розвивається. Цього року ми розпочнемо роботи на ділянці від вулиці Збиральної до П’ясецького. Також ми плануємо у перспективі продовжити Конюшинну до кільцевої дороги, «Західного обходу м. Львова». Хочемо отримати бачення Служби автомобільних доріг Львівщини, як можна організувати це примикання», – зазначив Олександр Одинець.

Таким чином, реконструкція вулиць у цьому вузлі дасть змогу дещо розвантажити вулицю Городоцьку, її перетин із кільцевою.

Також, за його словами, у другій половині березня відновлять роботи на вул. Генерала Курмановича, на відтинку від П’ясецького до Д. Апостола, які розпочали у жовтні.

«Чекаємо на отримання дозвільних документів з ДАБІ. І тоді розпочнемо другу ділянку, від Д. Апостола до вулиці Рудненської. Роботи на цих двох ділянках плануємо завершити до серпня, початку вересня», – зрезюмував Олександр Одинець.

У Львові також тривають роботи із облаштуванням інженерних мереж по вулиці Миколайчука та будівництва там колектора протяжністю 1,5 км.

Читайте також: На Голосківському кладовищі у Львові хочуть будувати крематорій

«Ми дійшли до центрального входу Голосківського цвинтаря там, де облаштують кільцеву розв’язку. Підрядник працював з інженерними мережами. Залишається перейти до дорожньої частини, облаштувати зовнішнє освітлення, з хідником, з розміткою. У подальшому тут будуть передбачені велосмуги на існуючому дорожньому покритті», –зазначив Олександр Одинець і додав, що роботи на Миколайчука мають завершити до кінця літа.

Христина Гоголь

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!