У Львові вулицю Почаївську зробили максимально комфортною для пішоходів. Фото

3277 1
На вулиці Почаївській встановили шикани та знизили тротуар.
Фото: Інститут просторового розвитку

Фото: Інститут просторового розвитку

Інститут просторового розвитку створив проект оновлення вулиці Почаївської. Вулицю зробили комфортною для пішоходів і при в'їзді встановили шикани. Про це повідомляє Інститут просторового розвитку на своїй сторінці у Facebook.

Також на вулиці зробили неперервний та рівний тротуар з можливістю заїзду до прилеглих територій. Як йдеться у повідомленні, раніше кожен такий заїзд оформляли як окрему дорогу з високими бордюрами. Згодом українці навчилися робити неперервні тротуари, але через часті зміни висот на заїздах, ці тротуари схожі на морські хвилі.

Читайте також: На вулиці Коперника у Львові хочуть прокласти трамвайну колію

На вул. Почаївській висота бордюру відтепер не 15 см, а 4 см. Таку ідею Інститут просторового розвитку побачив у житлових зонах Нідерландів. Щоб пішохідний простір був неперервним, вони витіснили автівки до протилежного – високого бордюру, тому біля низького тротуару стоянку заборонено. 


Читайте також:
22 Вересня, 2017 11:29
Максим Це знак житлова зона, дуже шкода що ви не знаєте ПДР....
Машини можуть рухатись по тій вулиці...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!