У Львові ввели мораторій на будівництво на дитячих та спортивних майданчиках

2506 0
У Львові прийняли ухвалу, яка забороняє будівництво на території дитячих та спортивних майданчиків.
фото: newsonline24.com.ua

фото: newsonline24.com.ua

Як повідомляє ZAXID.NET, депутати Львівської міської ради на засіданні, 26 травня, проголосували за введення мораторію на будівництво на території усіх дитячих та спортивних майданчиках міста, а також на зміну зонування цих ділянок.

Відповідну ухвалу підтримали 49 депутатів. УДепартамент містобудування проведе інвентаризацію усіх існуючих ігрових та спортивних майданчиків Львова. На її основі чиновники складуть список майданчиків із зазначенням адрес, де заборонено будівництво або зміна цільового призначення ділянок.

Читайте також: У центрі Львова хочуть запровадити мораторій на будівництво

Нагадаємо, учора на засіданні також було прийняте рішення про те, що виконавчий комітет стане уповноваженим органом містобудування та архітектури з питань видачі містобудівних умов та обмежень.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!