У Львові та області вводять коментантську годину. Що треба знати

45596 0
Комендантська година починатиметься з 22.00 і триватиме до 6.00. Пересуватись містом у нічний час зможуть працівники військових адміністрацій та об‘єктів критичної інфраструктури за спеціальними перепустками.
Фото: Дар

Фото: Дар'Ї Кучер

Від сьогодні, 25 лютого, у Львові вводять комендантську годину. Вона починатиметься з 22.00 і триватиме до 6.00.

«Людям, які зайняті в критичній інфраструктурі, будемо надавати перепустки. Просимо звертатись в районні державні адміністрації і обласну адміністрацію за такою перепусткою, щоби можна було містом пересуватись у нічний час», – зазначив голова Львівської обласної адміністрації Максим Козицький.

Під час комендантської години варто залишатися вдома, а якщо пролунають сирени – спуститися в укриття. Громадянам радять завжди мати при собі документ, що посвідчує особу.

Із 24 лютого комендантська година працює у Києві та області, також у Дніпропетровській, Черкаській, Вінницькій, Житомирській, Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Харківській, Черкаській, Чернігівській областях. Оперативна інформація про напад Росії на Україну, що постійно оновлюється, читайте за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!