У Львові видали книгу про колорит Галичини «Політ золотої мушки»

4714 0
У Львові вийшла друком збірка оповідань Богдана Волошина «Політ золотої мушки». В анотації до книги йдеться, що вона буде до вподоби галицькому (і не тільки) читачеві.
фото: starylev.com.uа

фото: starylev.com.uа

«Неймовірно дотепна збірка оповідань Богдана Волошина «Політ золотої мушки» вперше у ВСЛ вийшла у повній версії без купюр. Тут і галицький колорит, і неповторний гумор, і лірика, і психологія, і неприкрашена правда життя», – повідомили на facebook-сторінці «Видавництво Старого Лева».

«Нова весела книга Богдана Волошина детально знайомить читача з вигаданими — чи то пак легендарними — галицьким містечком Бурачковичами та сусіднім селом Лопушною. Подекуди ірреальні та фантасмагоричні, часом ліричні та психологічні — оповідки-хроніки Богдана Волошина з їхнім неповторним колоритом покутсько-бойківських говірок здатні забезпечити справжню «сатисфакцію від релаксації» наділеному почуттям гумору галицькому (та й не тільки!) читачеві», – йдеться в анотації до книги. Детальнішу інформацію, а також фрагменти збірки можна переглянути на сайті видавництва.

Читайте також: Богдан Волошин про справжніх галичан та «діснейленд» у Львові

Нагадаємо, комедія «Політ золотої мушки», яка нещодавно з’явилася у кінотеатрах, вже встигла викликати чималий резонанс. Про те, що приховують за маскою галичани та чому їм потрібно побачити фільм про себе, а також про Львів, який втрачаємо, батярство, галицьку кухню та мову розповів Tvoemisto.tv Богдан Волошин, письменник, автор «Бурачковицьких хронік», за мотивами яких знято фільм. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!