У Львові видали містобудівні умови для 11-ти багатоповерхівок. Адреси

6239 0
У Львові зруйнують старі будівлі, щоб збудувати шість багатоповерхівок.
фото: projeto-a.com

фото: projeto-a.com

Виконавчий комітет Львівської міської ради на засіданні 24-го лютого затвердив містобудівні умови та обмеження забудови земельних ділянок на будівництво товариством з обмеженою відповідальністю «Експерт-інвест» шести багатоквартирних житлових будинків на просп. В. Чорновола – вул. Замарстинівській з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом зі знесенням існуючих будівель. Про це повідомляє ІА ZIK.

Читайте також: Скандальні та успішні забудови Львова пропонують зібрати на єдиному сайті

Головний архітектор Юліан Чаплінський пояснив, що ЛМР уже видала містобудівні умови та обмеження на перший квартал. Сьогодні йшлося вже про другий. Згідно із документами, на цих ділянках планують збудувати шість будинків: дві шестиповерхівки, а також восьми-, десяти-, дванадцяти- і п’ятнадацятиповерхівки з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом.

Іншим своїм рішенням виконком затвердив містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Будімекс Проект» двох багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. А. Лінкольна, 6-А.

Читайте також: Чи знесуть у Львові хоч одну новобудову?

Крім того, виконком затвердив такі документи:

- містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Компанія «ФАХ» багатоквартирного житлового будинку з вбудованим паркінгом на вул. Замарстинівській – вул. Гетьмана І. Мазепи;

- містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Скіпр» двох багатоквартирних житлових будинків у складі багатофункціонального комплексу на вул. Княгині Ольги, 1-5;

- містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Скіпр» трьох підземних паркінгів №1 у складі багатофункціонального комплексу на вул. Княгині Ольги, 1-5.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!