У Львові виділять ділянку під будівництво басейну на Хуторівці

1237 0
З проханням побудувати басейн на вулиці Хуторівка 23-45 до мерії звернулася ГО «Львівська обласна федерація плавання».
Photo by mxx on Unsplash

Photo by mxx on Unsplash

Депутати планують включили земельну ділянку на вул. Хуторівка до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону. Йдеться про ділянку, де у Львові планують побудувати басейн. Про це йшлося на засіданні комісії архітектури, містобудування та розвитку територій Львівської міськради.

Читайте також: Де у Львові відкриють шкільні басейни і відремонтують спортзали. Мапа онлайн

«Ділянку на Хуторівці передбачили для будівництва та обслуговування басейну ще навесні минулого року у межах Програми з відзначення 200-річчя плавання в Україні. Тоді ж йшлося про облаштування у нашому місті 5 басейнів»– повідомив заступник голови комісії Андріян Гутник.

За його словами, це буде перший реальний крок до будівництва нового басейну у Львові.

Зазначимо, що побудувати басейн на вулиці Хуторіка обіцяв міський голова Львова Андрій Садовий напередодні виборів голови Львівської ОТГ.

Читайте також: Де поплавати львів'янам улітку. Перелік відкритих басейнів

З проханням побудувати басейн на вулиці Хуторівка 23-45 до мерії звернулася ГО «Львівська обласна федерація плавання» у лютому 2020 року.

Проєкт ухвали депутати розглядатимуть на сесії Львівської міської ради 20 травня.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!