У Львові виділять кошти на відновлення покрівлі будинку, що згоріла

1436 0
Кошти на відновлення покрівлі будинку №30 на вул. Шота Руставелі, де 25 липня цього року виникла пожежа, будуть виділені з резервного фонду міського бюджету Львова. Відповідне рішення сьогодні прийняли на позаплановому засіданні міської комісії міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.
фото: Варта 1

фото: Варта 1

«25 липня сталася пожежа на вул. Шота Руставелі, 30. Горіла покрівля даного будинку, вигоріло 36% повністю: і балки, і шифер. Загальна площа покрівлі - 1018,5 м.кв, вигоріло 372 м.кв. Причини загоряння встановлюються, матеріали передані в поліцію.

 Ми порахували кошторис по відновленню цієї площі покрівлі і сьогодні на комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій попросили кошти, щоб підрядник міг швидко починати роботи, оскільки в нас літо, дощі, грози і якщо падатиме дощ, то може бути замокання перекриття, що несе загрозу падіння», – зазначила голова Галицької районної адміністрації Ірина Іванчина.

Як додав начальник відділу капітального ремонту управління житлового господарства Борис Березяк, при зволіканні аварійно-відновлювальних робіт може відбутися зволоження перекриття, що загрожує обвалу, адже згоріли усі дерев’яні конструкції.

Вартість аварійно-відновлювальних робіт, відповідно до проекту, складає 333 тис. 578 грн. Проект розроблений ПП «Новосад-Буд» і погоджений управлінням контролю та аудиту ЛМР.

Будинок №30 на вул. Шота Руставелі 5-поверховий, тут є 47-квартир та зареєстровано 106 мешканців.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!