У Львові виділили гроші постраждалим від вибухів міліціонерам

2090 0
Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив виділення матеріальної допомоги постраждалим під час вибухів у Львові міліціонерам, у розмірі 155 тис. грн.
фото: wz.lviv.ua

фото: wz.lviv.ua

«Учора в мене відбулася телефонна розмова з пані Надією, яка разом зі своїм колегою отримала тяжкі поранення під час терористичного акту. Держава скерувала її на лікування. Вона має отримати ще 2 операції – на шлунку та на нозі. Я дізнався, що є проблема з оплатою. Але проблема в тому, що «живих» коштів немає. Відтак, пропоную виділити їй фінансову допомогу, у розмірі 100 тис грн, та 55 тис грн її колезі, який зараз закінчує лікування в Лікарні швидкої медичної допомоги і за кілька місяців також перебуватиме на реабілітації», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

ЧИТАЙТЕ ТКОЖ: Постраждалу від вибуху у Львові міліціонерку повезли лікувати в Ізраїль

Нагадаємо, 14 липня, у місті спрацювали дві розтяжки з гранатами у дільничних відділках міліції на вулицях Плуговій та Липи, унаслідок чого постраждали двоє працівників міліції.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!