У Львові виділили кошти на проєктування школи зимових видів спорту

1966 0
У школі має бути відділення фігурного катання, санного спорту, лижних гонок, гірськолижного спорту та сноубордингу.
Фото: ivillage.com

Фото: ivillage.com

У Львові виділили кошти на виготовлення проєктно-кошторисної документації для створення лижного спуску майбутньої школи зимових видів спорту. Відповідне рішення ухвалив виконком ЛМР.

Проєкт передбачає зміни до розподілу коштів бюджету розвитку на 2020 рік для розробки проектно-кошторисної документації на будівництво лижного спуску з канатною дорогою у парку «Знесіння» в сумі 400 тисяч гривень.

Читайте також: Чому з проекту спорткомплексу на Сихові забрали басейн

Нагадаємо, що 23 січня депутати Львівської міськради прийняли рішення про те, аби створити у місті спортивну школу зимових видів спорту. Там має бути відділення фігурного катання, санного спорту, лижних гонок, гірськолижного спорту та сноубордингу. У школі мають працювати з учнями-спортеменами та спортоменами-професіоналами із зимових видів спорт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!