У Львові виділили понад 6 млн грн на аварійні об'єкти. Що відремонтують

1090 0
Будівля 4-ї лікарні має 109 років, і на протиаварійні роботи там, приміром, потрібно 894 тис. грн.
умовне фото пресслужби лмр

умовне фото пресслужби лмр

У Львові виділять кошти з резервного фонду на протиаварійні роботи у 4-й міській лікарні на вул. Фредра, 2, на ремонт підпірної стінки пожежної водойми на території Парку культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького та ремонт окремих конструкційних елементів будівлі Міського Палацу культури імені Гната Хоткевича (протипожежної системи). Відповідне рішення прийняли вчора, 18 серпня, на засіданні міської комісії з питань ТЕБ і НС.

Читайте також: У палаці Хоткевича хочуть облаштувати галерею для мультимедійних проєктів

Нагадаємо, що Палац імені Гната Хоткевича збудували ще у 1934 році, і завдяки різним проєктам активістів потрохи починає відновлюватися і знову може стати місцем культурного та ідейного розвитку. Минулого року в палаці створили багатофункціональний простір, де можна реалізовувати будь-які творчі події. Детальніше про це можна дізнатися за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!