У Львові викрили групу наркоторговців, які «працювали» в Телеграмі

1927 0
Їм оголосили про підозру.
Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

У Львові оголосили про підозру чотирьом членам організованої злочинної групи, які торгували наркотиками. Їх підозрюють у вчиненні особливо тяжких злочинів. Про це повідомляє прокуратура Львівської області.

Читайте також: Давайте зламаємо систему! Головна прокурорка Львівщини про роботу, стереотипи та Кафку

Організатор групи через Телеграм інформував покупців наркотичних засобів та психотропних речовин про номери електронних гаманців у платіжній системі «Easy Pay», на які необхідно перерахувати гроші за «закладку», а потім – фото із її адресою. Зловмисники оминали пряме спілкування з покупцями.

«Орієнтовні обсяги грошей, виведених з «магазину» в Телеграмі за допомогою лише платіжної системи «Easy Pay» за період документування групи становлять близько 3 млн 400 тис. грн», – ідеться в повідомленні прокуратури.

Під час обшуків, проведених у Львові та області, правоохоронці вилучили наркотики, психотропні речовини, банківські картки. За вчинення злочинів, передбачених ч.3 ст.307 КК України, санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!