У Львові викрили мережу з шести порностудій. Фото

18694 0
Її організаторам загрожує позбавлення волі терміном від трьох до семи років.
фото: ГУ НП у Львівській області

фото: ГУ НП у Львівській області

Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, 9 жовтня викрило у Львові мережу порностудій, повідомляє прес-служба ГУ НП у Львівській області.

Мережа складалась із шести офісів, які заснували четверо молодих львів’ян 22-24 років. Один з них займався організаційними, господарськими та фінансовими питаннями, адмініструванням діяльності студій. Другий – добирав персонал, консультував дівчат, вів бухгалтерський облік. Ще двоє слідкували за справністю обладнання, підшукували кадри в соціальних мережах, навчали розміщувати відеоматеріали на спеціальних сайтах в інтернеті.

Читайте також: У центрі Львова викрили БДСМ-студію. Фото

Під час обшуків поліція вилучила комп’ютерну техніку, веб-камери, мобільні телефони, еротичні гардероби, готівку, банківські картки.

Також поліція виявила шістьох студенток місцевих університетів, які працювали веб-моделями та займалися розповсюдженням порнографії.

Читайте також: Чи справді Львів є секс-столицею для іноземців

Троє організаторів затримані, вирішується питання щодо обрання для них запобіжного заходу. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст.301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Винним у злочині загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Фото ГУ НП у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!