У Львові викрили підпільний гральний заклад. Фото

2422 0
Він працював у нежитловому приміщенні на вулиці Пасічній.
Фото: прокуратура Львівської області

Фото: прокуратура Львівської області

У Львові викрили незаконний гральний заклад, що діяв у нежитловому приміщенні на вул. Пасічній. Про це повідомляє прокуратура Львівської області.

Розслідування спільно проводили прокуратура Львівщини, ГУ Нацполіції у Львівській області та Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції.

«За версією слідства, у підпільному гральному закладі надавались послуги азартного характеру, а переможцям видавалась грошова винагорода», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: СБУ заблокувала 33 сайти онлайн-казино та букмекерських контор

Правоохоронці встановили, що до незаконної діяльності причетний 45-річний львів’янин. Під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили 9 комп’ютерів, чорнові записи та близько 9 тис грн.

Фото: прокуратура Львівської області

Зараз призначаються експертизи, за результатом яких вирішуватиметься питання про оголошення підозр. Розслідування здійснюватиметься за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).

Санкція цієї статті передбачає штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 тис. грн до 680 тис. грн).

У грудні Кабінет міністрів постановив заборонити гральний бізнес під виглядом лотерей. Пізніше Нацполіція провела обшуки у приміщеннях, де розташовувались так звані державні лотереї та вилучила гральні автомати. Тоді на Львівщині менше, ніж за добу закрили 268 гральних закладів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!