У Львові виловлюють безпритульних собак. Графік виїзду бригад в лютому

1002 0
Вилов безпритульних тварин у Львівській територіальній громаді відбувається щосереди та щосуботи.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові спеціальні бригади ЛКП «Лев» виловлюють безпритульних собак. Вилов у районахЛьвівської територіальної громади відбувається щосуботи та щосереди, в районах міста — в інші дні тижня.

Джерело: пресслужба ЛМР

«Поза чергою виїзд здійснюється на ургентні випадки, а також якщо безпритульна собака вагітна або тічкуюча. Собаки, виловлені у районах міста Львова, перебувають на підприємстві 21 день, а із населених пунктів МТГ — 14 днів (щоб першочергового стерилізувати більшу кількість тварин, відповідно запобігати їх розмноженню)», — зазначили в ЛКП «Лев».

Читайте також: Чому захист прав тварин - це важливо і зовсім не смішно

Виїзд бригади можна здійснити лише за телефонним запитом на номер: 068 535 45 45.

Нагадаємо, що синоптики у Львові прогнозують погіршення погодних умов. Зокрема, очікують морозну погоду, похолодання до -9 градусів, мокрий сніг та сніг. Так, ЛКП «Лев» нагадує прості правила, користуючись якими, можна допомогти безпритульним тваринам.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!