У Львові вимагають заборонити вирубку живих дерев Вининківського лісу

3440 0
Петицію вже підтримали 529 мешканців.
Фото: yp.lviv.ua

Фото: yp.lviv.ua

У Львові зареєстрували петицію про заборону вирубувати живі дерева Винниківського лісопарку. Відповідне звернення опублікували ще 2 грудня на сайт Єдиної системи електронних петицій.

«У лісі багато мертвих сухих дерев, які нікого не цікавлять... пиляють гарні дерева. Винниківський ліс за останні роки тане на очах. Нашим дітям скоро не буде де створити спогади дитинства про Винниківський ліс», – йдеться в повідомленні.

Петицію вже підтримали 529 мешканців. Тепер її мають розглянути депутати ЛМР на одному з пленарних засідань.

Читайте також: «Сходіть до сповіді». Як минули обговорення щодо території біля Винниківського озера

Нагадаємо, що між Львовом та Винниками, неподалік Винниківського озера, планують збудувати 12 дачних будинків для учасників АТО. Водночас територію біля озера вже забудовує львівський бізнесмен та депутат Григорій Козловський. Поруч він хоче будувати рекреаційно-спортивну зону з лижними витягами та вузькоколійкою. Також через Винниківський ліс пропонували прокласти нову вулицю, що б з‘єднала Винники та Львів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!