Ситуація на дорогах Львова. Доповнено

2346 0
У місті працює 31 одиниця снігоочисної техніки.
фото: inlviv.in.ua

фото: inlviv.in.ua

У Львові спостерігається погіршення погоди. Уночі із 8 на 9 лютого у місті випав сніг. За даними GPS-сервісу для відстежування снігоприбиральної техніки, станом на 7:30 ранку у місті працює 31 одиниця снігоприбиральної техніки, зокрема:

  • Шевченківський район – 6;
  • Франківський район – 2;
  • Личаківськй район – 2;
  • Галицький район – 8;
  • Залізничний район – 8;
  • Сихівський район – 5.

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, містом курсує трамвайний техвагон. По місту колії у задовільному стані, однак Сихівський район чиститимуть додатково. 

Оскільки температура повітря тримається на позначці -2/-1, львів’ян попереджають про ожеледицю на дорогах та налипання снігу. Також за даними Львівгідтометцентру на дорогах можливий туман видимістю 200-500 м. У зв’язку із таненням снігу, варто оминати небезпечні ділянки нависання бурульок та зсувів снігу із дахів. 

Львів’ян просять бути обережними та не вирушати у далекі подорожі транспортом. Водіям, які перебуватимуть за кермом радять гальмувати переривчасто та не гальмувати взагалі, у разі занесення автомобіля на дорозі. Також варто бути готовим увімкнути нижчу передачу та зазделегідь знизити швидкість руху/

У Карпатах синоптики попереджають про небезпеку сходження лавин. Зокрема у Львівській області очікують ІІІ рівень сніголавинної небезпеки.

Доповнено:

Станом на 9:00, за інформацією речниці міської ради Христини Процак, місто прибирає 70 одиниць снігоочисної техніки, а для посипання доріг використали 670 м куб. піскосуміші.

Щодо ситуації з громадським транспортом, то вранці на маршрути вийшли 493 автобуси, зокрема:

Міра- 74 (план 102);

Фіакр-97 (план 126);

Успіх - 58 (план 74);

АТП 14630 - 76 (план 118);

АТП 1 - 188 (план 209);

Трамваїв та тролейбусів, які станом на 8:00 вийшли на маршрути, містом курсує 65/62 та 55/54 відповідно.

Щодо ситуації на дорогах Львівської області, то за інформацією департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА, дороги очищають 100 одиниць техніки та 131 особа. Проїзд забезпечено на усіх перевалах, зокрема: 

Орявський: проїзд забезпечено, сніг, покриття – мокре, температура: -2°С, працюють 1 (3) особа та 1 (3) одиниця техніки.

Івашківський: проїзд забезпечено, сніг, покриття – мокре, температура: -4°С, працюють 0 (3) осіб та 0 (3) одиниць техніки;

Ужоцький: проїзд забезпечено, сніг, покриття – мокре, температура: -2°С, працюють 2 (1) особи та 2 (1) одиниці техніки;

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!