У Львові виплатять допомогу сім’ям ветеранів УПА та політв’язнів

1825 0
Із метою вшанування учасників і полеглих за визволення України бійців, управління соціального захисту Львівської міської ради виплатить одноразову грошову допомогу 119 членам сімей загиблих – вдовам і вдівцям ветеранів УПА та вдовам і вдівцям політв'язнів.
фото: antikor.com.ua

фото: antikor.com.ua

Відповідно до Розпорядження Львівської міської ради № 359 від 29.09.2015, на ці потреби в бюджеті міста передбачили кошти в сумі 23 800 грн.

Читайте також: Як Львів відзначатиме День захисника України. Перелік заходів

«Для нас, українців, свобода й незалежність завжди були значимими та обов’язковими складовими держави. З початку загарбання наших етнічних земель ми боролися за право бути вільними. Такими борцями за Україну були й воїни УПА. Тому для нас важливо вшановувати пам'ять тих, хто поклав своє життя за нашу з вами свободу», – коментує Ігор Кобрин, в.о. начальника управління соціального захисту ЛМР.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!