У Львові виписали трійню, яку матері вдалося доносити до 35 тижнів вагітності

10649 0
Дві дівчинки народилися з вагою 2450 грамів, третя – 2480 грамів.
фото марії малачинської

фото марії малачинської

У Львові виписали трійню сестричок, що перебували у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі упродовж тижня після народження. Як повідомила керівниця Центру Марія Малачинська, це – унікальний випадок, бо матері вдалося доносити до 35 тижнів вагітності. 

«Дві дівчинки народилися з вагою 2450 грам, третя 2480 грам. Із 32 тижнів майбутня мама Тетяна перебувала у відділенні екстрагенітальних захворювань та акушерської патології. Кесарів розтин провела оперуюча бригада: директорка Марія Малачинська, завідувачка пологового віділення Людмила Миколайчук, завідуючий відділеня анестезіології та інтенсивної терапії Дмитро Мітюрєв, завідувачка віділення постінтенсивного догляду та виходжування недоношених дітей Наталя Кунта», – повідомили в медзакладі.

Читайте також: У Львові збиратимуть кошти на реанімобіль для передчасно народжених дітей

Трійню оглянули спеціалісти, а також налагодили грудне вигодовування. 

Нагадаємо, що наприкінці минулого року у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі виходили трійню, що народилася передчасно. Двоє дівчаток та хлопчик зʼявилися на світ на 31 тижні вагітності, а вага кожного з «поспішайок» була менше півтора кілограма.
______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!