Зі Львова вирушили перші літаки до Рима та Мілана

2393 0
Обидва рейси будуть відбуватися тричі на тиждень.
Фото: 2.bp.blogspot.com

Фото: 2.bp.blogspot.com

Вчора, 22 червня, авіакомпанія Ernest airlines запустила польоти у двох нових напрямках: з аеропорту «Львів» у Мілан (Мальпенса) та Рим (Ф’юмічіно). Також перевізник здійснює польоти у Мілан (Бергамо), Неаполь та Венецію. Відтепер авіакомпанія виконує польоти 16 разів на тиждень у 5 напрямках, йдеться на сторінці Львівського аеропорту у Facebook.

«Я сподіваюся, що всі нововідкриті рейси матимуть дуже гарну перспективу, будуть розвиватися у плані кількості та частотності. Зараз у нас рейси ERNEST відбуваються фактично щодня, ще й по декілька разів на добу. Чекаємо нових напрямків та базування авіакомпанії у Львові», – сказала генеральна директорка львівського летовища Тетяна Романовська.

Читайте також: Які авіарейси запускають зі Львова у 2018 році. Перелік, розклад

Обидва рейси будуть відбуватися тричі на тиждень: у понеділок, середу та п’ятницю.

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів"/Facebook

Нагадамо, раніше авіакомпанія Ernest збільшила кількість рейсів до Неаполя. У грудні минулого року Ernest Airlines здійснив перші рейси з львівського аеропорту до Неаполя, Венеції та Мілана. Ціни на квитки на обидва маршрути в один бік стартують від 49 євро. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!