У Львові висадять соняшники сорту імені Богдана Гаврилишина

1318 0
Завтра на площі Вишиваного у Львові (район вул. Снопківської) відбудеться акція з висадження соняхів сорту імені відомого економіста та мецената Богдана Гаврилишина.
фото: theukrainians.org

фото: theukrainians.org

Висаджуватимуть соняхи друзі та випускники різних програм благодійного фонду «Богдана Гаврилишина» в рамках започаткованого ним «Марафону відповідальності». Це - акція в пам'ять про видатного вченого та водночас вона має й інший аспект – привернути увагу українців до позитивних змін, які роблять молоді люди у різних куточках країни, інформують організатори заходу .

Як вказано у повідомленні, фонд вивів спеціальний сорт соняхів імені Богдана Гаврилишина. Насіння роздали активним молодим людям, які повинна його висадити. А за час дозрівання квітів (приблизно 100 днів)  -- втілити  у життя кілька позитивних ініціатив.

За словами народного депутата України Оксани Юринець, випускники та товариші організації вирішили започаткувати Клумбу соняхів сорту імені Богдана Гаврилишина у центральній частині Львова, щоби також популяризувати ім’я видатного українця серед пересічних львів’ян.

Довідка:

Богдан Гаврилишин – видатний економіст та меценат, засновник Давоського економічного Форуму. Майже тридцять років присвятив Міжнародному інституті менеджменту МІМ-Женева, з яких 20 був його директором. Від здобуття Україною незалежності Богдан Гаврилишин був  радником кількох Президентів України, прем'єр-міністрів, голів Верховної Ради.

 У 1990-му році заснував Міжнародний інститут менеджменту в Києві.

 У 2010 році започаткував Благодійний Фонд «Богдана Гаврилишина», місією якого є підготовка молодих українців, які на власному досвіді вивчили як функціонують найкращі країни Європи, та зможуть утворити критичну масу людей, яка трансформує Україну.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!